vineri, 13 februarie 2009

Despre tine (VII) ...

Despre tine ştiu mai multe decât ar trebui...


Despre tine… ştiu că ai nişte ochi adânci, albaştri, limpezi... Ştiu că ai o singură dorinţă: Să îţi trăieşti viaţa! Ai totuşi nişte linii, mai drepte, mai curbate, de valori după care te ghidezi... Omul tău nu ar putea fi perfid, mincinos, laş sau neamuzant... ar trebui să fie doar... seducător. Ştiu că-ţi place să petreci cu toate simţurile, dar şi să îţi aminteşti a doua zi ce ai făcut. E un fapt că tot timpul comanzi cel mai bun cocktail! Ştiu că îţi place să dansezi pe muzica dată la maxim şi că îţi mişti buzele ciudat când faci asta, fredonând melodia... dar nu-ţi pasă! Ştiu că uneori singurul mod de a trece peste un lucru e să-ţi arunci mâinile în aer şi să zbieri: „Nu îmi pasă!”. Ai mereu nişte unghii perfect îngrijite care, pot spune, fac acum parte din şarmul tău. Când te concentrezi, ştiu că îţi dai mai ales şuviţa dreaptă după ureche şi te apleci peste caiet ca să vezi mai bine compuşii şi să nu ratezi niciun calcul. Ştiu că uneori ai vise ciudate despre care nu-ţi vine a crede că au apărut în subconştientul TĂU. Ştiu că frământările tale se concretizează câteodată în desene grafice... Mai ştiu că mereu învârţi banii aşa că probabil vei ajunge o femeie de afaceri plină de succes, undeva prin New York sau Paris...

Când mă gândesc la tine şi îmi aduc aminte de Grecia te văd înconjurată de turcoaz... pe malul mării, ieşind din perdele de voal albastru-verzui, alergând, într-un joc, mereu râzând, mereu veselă, spre marea albastră, sub cerul cu nori. Eşti un bulgăre de pasiune pentru viaţă - roşu - şi un abis de mister - albastru.

Vreau să-ţi mulţumesc pentru faptul că eşti o persoană în preajma căreia nu mă tem să gândesc cu voce tare...

Şi...

Rămâi te rog în clipa în care „Ai doar 18 ani!!!”



To see a World in a Grain of Sand

And Heaven in a Wild Flower,

Hold Infinity in the Palm of your Hand

And Eternity is an Hour.

George Gordon Byron

3 comentarii:

Audrey spunea...

roxi parlea....
ce-i aici,la ea de ce ai pus atatea poza?:)))

Anonim spunea...

sa mai sterg din ele? >:) ...totusi o fo maju ei :D

Anonim spunea...

Frumos:D Eu stiu ca versurile acelea sunt de William Blake. Din "Auguries of Innocence". Sper sa nu ma insel, pentru ca ar insemna ca am admirat omul gresit intreaga mea viata.